HR | EN
  • [edukativne radionice]

    Miris i okus tradicije i (Ne)održivost ekosistema

    Gradski muzej Karlovac 30.04.2015. – 18.05.2015.

Miris i okus tradicije i (Ne)održivost ekosistema

U tijeku su radionice Miris i okus tradicije i (Ne)održivost ekosistema povodom dvadesete muzejske edukativne akcije Održivost uz Međunarodni dan muzeja 2015. godine.

Kroz radionicu Miris i okus tradicije naučili smo kako nastaje domaći sir, koji predmeti se koriste u njegovoj izradi, zašto je sir dio karlovačke tradicije i kako tu tradiciju možemo prenijeti na naše potomke.

Radionicom o (Ne)održivosti ekosistema naučili smo što su ekosistemi, zašto se mijenjaju i koje sile djeluju na njihovu promjenu. Također, naučili smo da Panonsko more nije dobile ime po panonskoj salami ili panou, kako su mislili naši najmlađi posjetitelji :)

Slijedi nam nastavak radionica, pridružite nam se u Gradskom muzeju Karlovac!